Regisztráció | Belépés
 

Minőség

Ismételhető

Műveletekkel

  Keresés
 Szoftverfejlesztés egyedi igények szerint   Lekicsinyít
     

Vállaljuk egyedi igények szerinti üzleti alkalmazások fejlesztését. Példa erre a Toyota Motor Hungary internetes márkakereskedõi rendszere, a Shell Hungary részére fejlesztett euroShell nemzetközi kártyafeldolgozó alkalmazás hazai alrendszere illetve a Biztosítási Oktatási Intézet Szakközépiskola Erudio Tanulmányi Információs rendszere. Hogyan fejlesztünk?

 
  
 

 Üzleti elemzés, BPR   Lekicsinyít
     

Felmérjük, dokumentáljuk az üzleti folyamatokat. Rögzítjük a műveleti lépéseket, a folyamatokban dolgozók munkaköreit, a bizonylatokat (üzleti elemzés). Ezek alapján (igény szerint) javaslatot teszünk a folyamatok racionalizálására  (BPR), meghatározzuk a rendszer felhasználói szerepköreit és használati eseteit (funkcióit), a folyamat támogatni kívánt műveleti lépéseit.

 
  
 

 Követelményelemzés   Lekicsinyít
     

Fogalomszótárat készítünk (a félreérthetetlen kommunikáció biztosítására). Rögzítjük az érintettek funkcionális (pl. használati eset) és nem funkcionális (pl. válaszidő) igényeit (mit), melyekre felhasználó és fejlesztő számára is érthető műszaki kivitelezési javaslatokat, leendő termékjellemzőket ajánlunk (hogyan: pl. E-Mail küldés, letöltés, feladás, EDI rendelés stb.). Bejegyzéseinket olyan attribútumokkal látjuk el, mint fontosság, időigény, hogy segítsük a kivitelezéssel kapcsolatos tárgyilagos döntést (elfogadás, kivitelezési ütem, elvetés, halasztás stb.).
Az elfogadott termékjellemzőkből forgatókönyv-szekciókat származtatunk, melyek módosítják a használati eset alapforgatókönyvét (a felhasználó és a rendszer "párbeszédét") és a felhasználói felületeit. A felhasználó a ezek alapján ellenőrizheti a kivitelezni kívánt funkció tervezett működését.

 
  
 

 Tervezés, kivitelezés   Lekicsinyít
     

A tervezés és kivitelezés használati eset vezérelten történik a projektterv ütemezése szerint(a kritikus használati eseteket vesszük előre a kockázatcsökkentés miatt). A szoftver szerkezetének (architektúra) kialakítását követően a használati esetek realizálása történik, melynek során már a rendszer "alkatrészeivel" (osztályok, függvények stb.) valósítjuk meg a használati eset forgatókönyveinek lefutását. Minden ütem végén tesztelheti megrendelőnk a szoftver funkcionalitásának bővülését és a haladást.

 
  
 

Copyright 2016 by Roll-Soft    Felhasználási Feltételek   Jogvédő Nyilatkozat
DotNetNuke® is copyright 2002-2019 by DotNetNuke Corporation